Mercedes B serisi

Motorlarbserissi

Hangi B-Serisi modeli kullanırsanız kullanın, çevrenin korunmasına son derece değerli bir katkı sağlıyor olacaksınız. Örneğin B160 BlueEFFICIENCY ve B 180 BlueEFFICIENCY modellerinde ECO çalıştırma/durdurma işlevi trafik ışıklarında veya trafik sıkışıklıklarında yakıt tasarrufu yapmanıza yardımcı olacaktır.

Dizel motorlarda bulunan common-rail teknolojisi hem yüksek tork hem de düşük yakıt tüketimini garanti etmektedir. Common-rail, yakıtı motor devir hızı boyunca sürekli olarak yüksek basınçta tutmakta ve yakıtı iyi bir şekilde atomize edilmiş, hassas olarak ölçülen miktarlarda yanma odalarına püskürtmektedir. Sonuç olarak yakıt tüketiminde düşüş ve kirletici emisyon değerlerinde azalma sağlanmaktadır.

b2

 

ESP®, BAS ve STEER CONTROL

B-Serisi, sizi riskli yol koşullarında da desteklemektedir.

Aktif güvenlik sistemi, Elektronik Stabilite Programı (ESP®), STEER CONTROL direksiyon yardımcı sistemi ve Fren Yardımcısını (BAS) kapsamaktadır. Bu sistemler ktirik durumlarda olası bir kazayı önlemek için sizin yanınızda olacaktır.

Eğer otomobiliniz, önden veya arkadan kopma tehlikesi ile karşı karşıya ise, ESP®, seçici olarak tekerlekleri birbirinden bağımsız frenler ve eğer gerekiyorsa her tekerleğe iletilen motor gücünü ayarlar. Stabiliteyi geliştirmek için, otomobilde ayrıca STEER CONTROL bulunmaktadır. ESP® aktif hale getirildiğinde, direksiyon simidinde algılanabilen bir darbe, sürücünün doğru yönde karşı şekilde direksiyon çevirmesine yardım eder.

BAS fren asistanı anı frenleme durumlarında tehlikeyi algılar ve maksimum fren gücünü sizin için hazırlar. Böylece siz frenlere yeteri kadar güçlü basamasanız bile maximum frenleme kuvvetini uygular ve otomobili daha çabuk şekilde durdurur.

Uyarlamalı fren lambaları, bir başka yardımcı özelliktir. Acil bir frenlemede arkadaki otomobilleri uyarır. Eğer sürücü 50 km/h’ten daha yüksek hızda keskin bir şekilde frenlerse veya acil durum frenlemesi yaparsa, konvansiyonel fren lambalarının aksine, lambalar oldukça kısa aralıklarla uyarıcı bir şekide yanıp sönerler. Böylece arkadaki araçlar, sizin frenlemenizi daha erken fark eder ve daha erken fren yapabilirler.

konforb

Oturma Konforu

B-Serisi’nin konforlu koltukları orient beji, siyah veya alpaka grisi “Groningen” kumaşı seçeneklerinde döşenmiştir.

Döşeme kombinasyonu ARTICO suni deri /””Bastogne”” kumaşı, isteğe bağlı olarak alınabilmektedir ve aynı zamanda spor pakete de dahildir. Veya hepsini bir kenara bırakıp B-Serinizi zarif gerçek deriden döşemeyi tercih edebilirsiniz, seçim sizin.

Sürücü koltuğu yükseklik ayarı sayesinde ideal koltuk pozisyonunuzu bulabilirsiniz. Yükseklik ayarlı ön yolcu koltuğu ve diğer ekstralar lüks koltuk paketinde bulunmaktadır.

Eğer optimum yanal destek sağlayan isteğe bağlı spor koltukları seçerseniz, kendine özgü dinamizm hissini yaşayabilirsiniz. ARTICO suni deri/””Zandvoort”” kumaşı kombinasyonunda döşenmektedir.

Yorumlar Kapali...

Tags: ,